En heminredningsbutik i min smak

Hej i det vackra vintervädret!

Jag vet att det är tidigt på året och fortfarande vinter, men jag börjar faktiskt få vårkänslor. Ett typiskt tecken för mig då är att jag vill förändra här hemma. Jag älskar heminredning och det är alltid någon heminredningsbutik jag går till först om jag ska ha en dag på stan.

Det jag kan tycka är svårt ibland är om man har en idé hur man vill ha det, men vet inte vart man ska få tag på det. Precis som med allt annat så finns det ju trender som kommer och går i inredning och det är inte alltid man gillar det som är mest populärt just nu och där med det som finns i de flesta butikerna.

Men så har jag hittat Tyrsjöns Hem och Design som har heminredningsbutik både på Gotland och i Uppsala, dessutom kan de hjälpa en med tips och råd när man vill göra fint hemma. Jag har fått massa bra tips från dem och det de inte har i sina egna butiker hjälper de en att tipsa om vart man annars kan hitta det om de vet något bra.

Jag kan verkligen uppskatta den servicen, för även om det kanske innebär att jag köper något hos ett annat företag eller en annan heminredningsbutik så kommer ju deras hjälp och service göra att jag kommer tillbaka till dem och rekommenderar dem vidare till andra.

I år är det till min lycka mycket pastellfärger som jag ju gillar så jag kommer nog inte ha några problem att hitta saker jag gillar. Min taktik är att spara vissa saker som jag kan plocka fram igen om jag vill byta tillbaka eller mix matcha med de olika stilar och färger jag gillar. Jag tycker om att förändra färger efter vad det är för säsong. Men sen brukar jag stå på loppis och sälja de sakerna som jag tröttnat på, för då får man både mer plats och lite extrapengar att lägga på nytt.

Tipsa mig gärna om du själv har en favorit av heminredningsbutik som du tycker att jag ska besöka.

Ha en fortsatt fin dag!