Glada fötter med fotvård

Hej och välkommen till min blogg!

Snart är den efterlängtade semesterresan till Thailand här. Jag och min man brukar ta ett par veckor och åka iväg kring januari eller februari, så att vintern inte ska kännas så lång. Vi älskar båda att resa och mår gott av att fylla på med värme och solenergi.

Men nu ska man gå från fullt påklädd och med fötterna gömda i raggsockar och vinterskor till barfota i sanden och sandaler och då kände jag att det var dags att boka tid för lite fotvård innan. Både för att det är välgörande och skönt men också för att ha fina och välvårdade fötter till resan.

Det är alltid en del att förbereda inför en resa, jag brukar skriva en checklista som brukar se ut ungefär så här:

Boka tid för vaxning

Fotvård

Tvätta

Packa

Kolla att passet är giltigt

Se om sommargarderoben behöver uppdateras

Prova badkläder så de passar och så att resåren inte blivit kass

Kolla med någon som kan vattna blommorna och ta hand om posten

Betala räkningar i förskott (ifall med reser kring slutet av månaden)

Sedan brukar jag ändå spara packningen till någon dag innan, för har jag gjort det på listan så vet jag ju att det finns kläder som är rena och som passar för resan. Jag gillar ju att organisera, allt från min garderob till att laga matlådor för veckan. Men på semestern har jag mycket lättare att ta dagarna som de kommer, och som vi ska njuta.

Har i något tips på vad vi borde se eller göra när vi är i Thailand så tipsa gärna. Och jag lovar att dela med mig av bilder och berättelser från resan när vi kommit hem. Nu ska jag till Marie och få min fotvård så jag får önska er en fin dag så hörs vi mer en annan dag!