Nu är vår badrumsrenovering klar

God förmiddag!

Här i Helsingborg skiner solen på en klarblå himmel, vinden är kylig med det är friskt och härligt och det är så skönt att det inte regnar.

Det senaste att rapportera kring vårt hus är att nu är äntligen vår badrumsrenovering klar! Det gör så mycket med ett nytt badrum. När vi köpte huset fick vi verkligen se förbi en hel del brister och istället fokusera på potentialen. Vi ville ju också ha just ett sådant hus så att vi kunde göra om det så som vi vill ha det.

En möjlighet om man vill bestämma allt från grunden är ju att bygga helt nytt, men vi gillar tanken på att blanda gammalt och nytt och det är något särskilt med känslan i ett lite äldre hus. En sådan känsla går liksom inte att få i ett helt nybyggt hus.

När vi hittade detta huset så valde vi att gå mycket på vart det låg och det var ett tips vi fått när vi började leta hus. För läget kan du ju inte ändra på. Du kan ha ett helt fantastiskt hus, men om det ligger illa eller på en plats du inte trivs på så kommer det nog aldrig kännas helt bra ändå. Hittar du ett hus vid en plats du tycker om så kan du alltid förändra huset till så som du vill att det ska vara.

Vi har hade tur att hitta ett hus som var i fint skick och gick att flytta in i direkt, men sedan har vi då steg för steg ytrenoverat för att få de färger vi vill ha. En badrumsrenovering är nästan svårt att bara göra ytligt, vill man byta färgtema så kaklar man ju inte bara över. Men nu har vi fått det så som vi vill ha det, just med mörk inredning och lite gröna växter. Så nu ska jag faktiskt åka och köpa ett gäng nya handdukar också för att skapa en komplett känsla.

Ha en fantastisk dag!