Städfirma efter kalas

Tjenare tjenare gänget!

Idag är en dagen då ögonen nästan inte går att öppna, det var nämligen lite kalas/party hos min bästa vän som fyllde 30 igår. Det var fantastiskt kul och få träffa alla gamla kompisar som har flyttat från Nyköping, hela vår gamla umgängeskrets var där tillsammans med de vi nya vänner vi har skaffat oss. Nu sitter vi här i hans hus och det är bland det stökigaste hus jag någonsin varit. Min vän har redan ringt en städfirma i Nyköping som kommer om några timmar för att försöka få någon ordning på kåken, det ska verkligen bli spännande att se deras reaktion när de ser hur det ser ut här. Jag har tänkt stanna i Nyköping resten av veckan för att spendera lite tid med vänner och familj, men just nu vill jag bara att städfirman kan komma så att vi kan åka och köpa lite mat.

Gårdagen var verkligen en succé som innehöll väldigt många roliga aktiviteter, god mat och trevligt sällskap. Precis så det ska vara när man fyller år. Nu är vi båda 30 år och det känns som att tiden går fort, ibland lite för fort. Jag kommer fortfarande ihåg när vi var tonåringar och brukade cykla runt nere i Nyköping centrum eller kicka boll på fotbollsplanen, det var härliga tider det. Men nu sitter vi en soffa båda med varsin partner och väntar på att en städfirma ska dyka upp, vart tog tiden vägen egentligen.

Nej nu får det vara nog med att prata om åldern, det är trots allt bara en siffra. Vi spelade ett så fantastiskt kul spel igår som jag bara måste nämna innan vi rundar av. Det enda du behövde var några plastglas och ett bord. Sen skulle du lyckas flippa på glaset så att det ställde sig upp och när man hade lyckats med det så skulle man skicka glaset till nästa person för att till slut gå i mål. Vårat lag vann givetvis varje gång!