Trädfällning på beställning

Hej mina härliga följare!

Ni vet ju att jag berättat om min och sambons planer inför våren med att bygga en stor härlig terrass och vi ser så mycket fram emot att ha härliga middagar där. Dessutom blir det ju som ett härligt soldäck när sommaren levererar sina finaste dagar.

Vi har en planritning och vi ska få hjälp att bygga den av min svärfar som är snickare och även min bror som är så där allmänt händig. Men vi kommer behöva ta bort ett träd och trädfällning är nog inget man ska ge sig på själv. Det kan gå så väldigt fel och det vill vi inte riskera. Därför har vi nu valt att anlita en firma som jobbar mycket just här omkring Täby och Sollentuna.

Det känns skönt och betryggande att veta att det är proffs som kommer hit och ordnar det, så vet vi att varken hus eller personer blir skadade. De har ju både redskap och teknik som gör att de vet precis hur de bäst ska gå till väga.

När de fällt trädet så känns det som att projektet verkligen påbörjats. Nu hela vintern har vi bara kunnat titta på vår ritning och drömma oss bort, men bara vi vet att det inte blir någon mer snö så kan vi även påbörja bygget så smått.

Som tur är har vi ett garage där vi kan stå och förbehandla virket som ska användas, så det tänker jag börja med så fort det bara blir lite varmare. Jag tycker det är roligt att ha olika projekt, men skönt också att ta ett projekt i taget så att man inte har en hel massa påbörjade saker som inte blir klart. Men steg för steg skapar vi vårt drömhem och det är en härlig känsla.

Nu önskar jag dig en fin dag med solsken!