Advokat i Borås

God förmiddag, god förmiddag och välkomna in till mig och min blogg. Jag har varit iväg till en advokat i Borås för att få hjälp när jag hamnade i tvist med en motpartner. Nu ligger bollen och väntar på rullning, ja målet ska upp i rätten men på grund av långa väntetider sa denna advokat i Borås åt mig att i värsta fall kan det ta ett år innan det blir förhandling. Vi har faktiskt varit i rätten en gång tidigare i samma ärende men lite mer informellt, och försökte nå en förlikning. Jag viker mig inte en millimeter, inte motparten heller så därför blev det dålig stämning i rummet och mötet avslutades och nu, nja om ett år i värsta fall, så får rätten kalla oss och så får vi se vad det kommer att stå i domen, den kommer väl att dröja ännu längre kan jag tänka mig, för det brukar först bli förhandling och sedan besked om att dom meddelas X-dag och X-klockslag. Jag har fått instruktioner av denna advokat i Borås att inte uttala mig så länge det här fallet inte är avslutat, men hon sa inget om att jag inte fick skriva lite så här i allmänna ordalag på bloggen. Det här inlägget ville jag främst skriva för jag tycker att denna advokat i Borås som heter Hanna Larsson är en riktigt kompetent och begåvad advokat. Skulle ni någon gång behöva en advokat i Borås med omnejd så tycker jag att ni ska anlita denna advokat. Nu var det inget mer egentligen som jag ville få ur mig om detta men i vanlig ordning ska jag ge er ännu några tips-inlägg innan den här dagen lider mot sitt slut.