Lashlift för fina fransar

God morgon mina fina följare!

Jag måste få berätta om det senaste jag prövat inom skönhetsbehandlingar nämligen lashlift, jag tycker ju det är väldigt roligt att prova olika sådana saker. Tidigare har jag gjort fransförlängning och det är jättefint, men jag upplever att jag inte riktigt tål limmet och mina egna fransar mår inte heller så bra av det. Man känner sig liksom naken och som att man inte har några fransar alls sedan när man slutar med det.

Men så lät jag mina egna fransar vara ett litet tag och bestämde mig nu för att gå för en lite mer naturlig look men ändå framhäva fransarna lite mer och testade lashlift hos en salong i Eskilstuna. Det ger fransarna mer volym och håller faktiskt ganska bra. Det blir ju inte riktigt samma effekt som att göra fransförlängning men blir ändå väldigt fint. Och speciellt om man vill vara lite snällare mot sina fransar och som jag sa få ett mer naturligt utseende.

Behandlingen är precis som det låter ett franslyft och det gör att man får en piggare blick och fransarna upplevs längre. Jag kan verkligen rekommendera att testa det. Har man då lite mörkare fransar i grunden så behöver man inte ens använda mascara. Har man ljusare fransar så kan man ju passa på att också färga de i samband med ett lashlift för då behöver du inte använda mascara.

En annan bra sak med att göra det är att man sparar tid på morgonen när man ska sminka sig. Dock är det viktigt att använda bra och anpassade produkter så att behandlingen håller längre.

Hoppas ni gillar mina skönhetstips så får vi se vad det blir nästa gång. Kanske någon härlig ansiktsbehandling eller hudvårdsprodukt.

Ha en alldeles underbar dag!